Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vreeland taxi

Taxi Vreeland

Vreeland taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vreeland en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vreeland online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vreeland

Taxi Vreeland - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een taxi in de regio Vreeland (gemeente Stichtse Vecht)? Bel dan naar Taxi Vreeland! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Vreeland brengt u namelijk met alle plezier overal naartoe. U kunt een beroep doen op de diensten van Taxi Vreeland voor korte én lange ritten, naar binnen of buiten de regio. Onze betrouwbare chauffeurs staan 24/7 voor u klaar.

Vreeland taxi

Bezoek de mooiste plekjes van de regio met Taxi Vreeland

Het dorp Vreeland ligt in de gemeente Stichtse Vecht, in het noordwesten van de provincie Utrecht. Door zijn lokale verankering weet Taxi Vreeland u als geen ander door deze prachtige streek te leiden, gelegen op de kruising tussen de rivier Utrechtse Vecht en de provinciale weg tussen Vinkeveen en Hilversum (N201). Aan aanknopingspunten voor uw verdere reisweg hebt u hier dus alvast ook geen gebrek. Maar dat neemt niet weg dat onze chauffeurs u ook graag door het dorp en de gemeente zelf loodsen. Daar is immers heel wat te zien. Zo behoort het sterrenrestaurant De Nederlanden hier bijvoorbeeld tot de horeca. Verder kunt u onder andere een bezoek brengen aan De Ruiter, een korenmolen uit 1910, of aan de Hoekermolen, een poldermolen uit 1874. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van Taxi Vreeland voor langere ritten, bijvoorbeeld naar Utrecht of naar Luchthaven Schiphol.

Taxicentrale Vreeland

Taxi Vreeland - ook voor taxibusjes

Bent u klaar voor uw rit in of vanuit Vreeland? Bel dan nu nog naar Taxi Vreeland en geniet van een onbekommerde reis. Onze taxi's zijn altijd snel ter plaatse en bieden steevast lage tarieven. U kunt direct een taxi laten komen, of een taxi-wagen reserveren voor een later moment. Heeft u al uw vrienden en familie meegebracht? Ook dat is geen probleem. Dan kunt u bij ons immers altijd nog een beroep doen op onze taxibussen. Zij stellen onze taxidienst in staat om de flexibele en snelle dienstverlening van een taxi te koppelen aan het transportvermogen van een bus. Snorren langs de Utrechtse Vecht? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9