Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Achtkarspelen taxi

Taxi Achtkarspelen

Heb je een taxi naar Achtkarspelen nodig? Of juist van een andere locatie naar Achtkarspelen? Wij vervoeren van en naar iedere locatie in Nederland. Regel je vervoer bij sneleentaxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Achtkarspelen

Taxi Achtkarspelen - sneleentaxi.nl

De gemeente Achtkarspelen in Friesland herbergt een groot aantal kleine dorpen, die niet altijd even dicht bij elkaar liggen. De taxi is dan het ideale vervoermiddel om snel van A naar B te komen. Wil je bijvoorbeeld een taxi van Buitenpost naar Kootstertille, of woon je in Surhuisterveen en heb je een afspraak in de nabijgelegen stad Drachten? Boek dan online voor Taxi Achtkarspelen. Er zal dan een taxi naar je toe komen met achter het stuur een ervaren chauffeur met kennis van de regio.

Achtkarspelen taxi

Taxicentrale Achtkarspelen rijdt je overal naartoe

Waar en wanneer je ook vervoerd wilt worden, Taxi Achtkarspelen staat voor je klaar. Boek alvast online als je een taxi voor een later moment wil bestellen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen als je 's avonds uit wilt gaan in een andere stad. Onze taxi's kunnen jeu wegbrengen en later in de nacht ook weer komen halen. Geen zin om de BoB te zijn? Bel Taxi Achtkarspelen en je hoeft zich geen zorgen te maken om een glaasje meer of minder. Gaat je met een hele groep uit? Dan hebben wij taxibusjes beschikbaar. Boek nu online.

Taxicentrale Achtkarspelen

Taxi Surhuisterveen of Taxi Buitenpost nodig?

Onze chauffeur hebben grote kennis over de regio en kennen de snelste routes op hun duimpje. Als je dat wilt, kunnen zij je wat extra informatie over de gemeente Achtkarspelen geven. In Surhuisterveen zijn bijvoorbeeld maar liefst zeven kerken aanwezig, en ook een groot aantal sportclubs. Onze chauffeurs weten precies hoe je hier het snelst kunt komen. Ook het Museum Ot & Sien is een populaire trekpleister in Surhuisterveen. Hier kan je alles te weten komen over de geschiedenis van Ot en Sien, twee hoofdpersonen in een serie kinderverhalen uit de vroegere twintigste eeuw. Ook kan je een tochtje met de huifkar doen, een zeer gezellig uitstapje! Dus, Taxi Surhuisterveen nodig? Boek online en de taxi zal aanwezig zijn op de door jou aangegeven locatie. Taxi Buitenpost nodig, bijvoorbeeld omdat je naar het postkantoor van Achtkarspelen wilt? Ook dan staan wij graag voor je klaar. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9