Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Akkrum taxi

Taxi Akkrum

Met sneleentaxi reis je zorgeloos met de taxi van of naar Akkrum. Taxi nodig? Wat je bestemming ook is, sneleentaxi brengt je er naartoe!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Akkrum

Taxi Akkrum - sneleentaxi.nl

Woon of verblijf je in Akkrum en heb je vervoer nodig? Wij staan graag voor je klaar. Taxi Akkrum is 24 uur per dag bereikbaar voor al jouw vervoerswensen. Wil je 's morgens vroeg naar Leeuwarden, 's middags naar het centrum van Heerenveen of 's avonds naar Groningen? Boek dan nu online, geef jouw wensen door en wij sturen een taxi op het moment dat jij dat wilt. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Boek nu online.

Akkrum taxi

Taxicentrale Akkrum staat voor je klaar

Akkrum maakt sinds 2014 onderdeel uit van de Friese gemeente Heerenveen en heeft ongeveer drieduizend inwoners. Vroeger maakte Akkrum deel uit van de gemeente Boarnsterhim, maar die is in december 2013 opgeheven. Akkrum heeft enkele mooie kerken, die zeker een bezoekje waard zijn. Door de ligging aan de A32 ben je vanuit Akkrum zo in Heerenveen of Leeuwarden. Dit maakt de taxi tot het ideale vervoermiddel om snel naar jouw bestemming te komen. Wil je naar Heerenveen of Leeuwarden? Onze betrouwbare chauffeurs weten precies de weg en rijden altijd direct naar waar jij wilt

Taxicentrale Akkrum

Ga naar sneleentaxi.nl en bestel jouw taxi

Bij sneleentaxi kan je een taxi reserveren voor een later moment. Dit biedt net dat beetje extra zekerheid waarnaar je misschien op zoek bent, bijvoorbeeld als je 's morgens vroeg een taxi nodig hebt. Reis je met een grotere groep, dan hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Taxi Akkrum biedt graag een antwoord op al jouw vervoersvragen. Fijne chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9