Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Beilen taxi

Taxi Beilen

Vervoer nodig? Met onze Beilen taxi brengt sneleentaxi je onbezorgd op locatie. Wat je bestemming ook is, wij brengen je er naartoe.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Beilen

Taxi Beilen - sneleentaxi.nl

Taxi Beilen is jouw ideale vervoerspartner als je snel van A naar B wilt in het zuidoosten van Drenthe. Heb je een zakelijke afspraak in Emmen, wil je 's middags winkelen in Coevorden of ga je 's avonds stappen in Hoogeveen? Boek online. Je kan bij ons een taxi reserveren voor een later moment. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bestel nu via sneleentaxi.

Beilen taxi

Met sneleentaxi naar Emmen, Hoogeveen of Assen

Beilen is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Drenthe. Het kent zo'n tienduizend inwoners en wordt ook wel "Het hart van Drenthe" genoemd. Beilen ligt centraal in de driehoek Emmen - Hoogeveen - Assen. Door de ligging van Beilen aan de snelweg A28 zijn deze steden perfect en snel te bereiken met de taxi. Wil je vanuit Beilen naar een van deze steden gebracht worden? Onze betrouwbare chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en rijden altijd via de snelste routes. Achteraf komen zij je ook graag weer ophalen om jou weer thuis of naar jouw volgende locatie te brengen. Taxi Beilen staat graag voor je klaar. Bestel bij onze centrale en geef jouw wensen door.

Taxicentrale Beilen

Groepsvervoer bij Taxicentrale Beilen

Bij Taxi Beilen denken we graag met je mee. Zo zijn wij gespecialiseerd in groepsvervoer en hebben wij voor groepen van vijf tot acht personen speciale taxibusjes beschikbaar. Ga je liever voor luxe of wil je je eigen steentje bijdrage aan het milieu? Bij sneleentaxi kan je voor een luxe of elektrische auto kiezen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9