Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Bolsward taxi

Taxi Bolsward

Taxicentrale Bolsward brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Bolsward

Taxi Bolsward - sneleentaxi.nl

Taxi Bolsward is jouw ideale partner als je vervoer nodig hebt in de regio Bolsward. Of je nu ’s morgens vroeg omhoog zit, midden op de dag of ’s avonds laat, de taxicentrale van Bolsward is er voor je. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen in de week voor je klaar. Ook als je op zoek bent naar vervoer voor meerdere personen, kan je boeken bij Taxi Bolsward. Voor grotere groepen mensen kan je gebruik maken van meerdere taxi’s of van onze taxibusjes. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.Boek nu online.

Bolsward taxi

Taxicentrale Bolsward naar jouw bestemming

Wij halen je in de regio Bolsward op en brengen je naar iedere gewenste bestemming. Dit kan een plaats in de buurt zijn, maar Taxi Bolsward brengt je ook met alle plezier naar een verder gelegen bestemming. Wil je bijvoorbeeld naar het vliegveld op Schiphol of in Eindhoven, de taxidienst van Bolsward brengt je er direct. Bolsward is een stad in de provincie Friesland. De plaats heeft zo’n elfduizend inwoners. Bolsward ontvangt regelmatig dagjesmensen die komen genieten van de rijke historie van de stad. Winkelen is ook een prima optie in Bolsward. Loop je aan het eind van de dag te zeulen met zware tassen? Boek bij Taxi Bolsward en we brengen je waarheen je wilt. Voor treinliefhebbers is het een aanrader om het treinmuseum te bezoeken. Boek bij de taxidienst van Bolsward en je wordt er zo naartoe gebracht.

Taxicentrale Bolsward

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

Wil je zeker weten dat je op een veilige en betrouwbare manier wordt vervoerd? Boek dan bij Taxi Bolsward. Wij hebben alleen vriendelijke en ervaren chauffeurs in dienst. Daarnaast word je vervoerd in moderne luxe wagen. De taxicentrale in Bolsward doet niets liever dan het je naar de zin maken. Laat daarom weten wat jouw wensen zijn. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9