Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Breukelen taxi

Taxi Breukelen

Bestel je Breukelen taxi online bij sneleentaxi! Wij vervoeren je naar iedere locatie in Nederland. Met ons reis je voordelig van of naar Breukelen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Breukelen

Taxi Breukelen - sneleentaxi.nl

Zoek je vertrouwd taxivervoer in Breukelen en omgeving? Onze taxiservice in Breukelen staat garant voor uitstekend vervoer naar jouw bestemming. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Breukelen biedt luxe vervoer en een uitstekende service. De medewerkers van de taxidienst staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Je kan gebruik maken van Taxi Breukelen vanaf elk adres in de regio Breukelen, dus ook in bijvoorbeeld Loenen aan de Vecht en Loosdrecht. Ook andere bestemmingen, zoals Amsterdam Airport Schiphol of het Mediapark in Hilversum kan je snel bereiken met onze taxiservice.

Breukelen taxi

Taxicentrale Breukelen waarheen je ook gaat

Breukelen ligt vlakbij de Loosdrechtse Plassen en maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht. In 2011 is Stichtse Vecht ontstaan door de samenvoeging van Breukelen, Loenen en Maarssen. In deze centraal gelegen gemeente wonen 63.000 inwoners. Utrecht, Amsterdam en Hilversum liggen op korte afstand van Breukelen. Gezellig shoppen in Utrecht of deelnemen aan een congres waarvoor je vervoer naar de Jaarbeurs nodig hebt? Taxi Breukelen brengt je snel ter plaatse. Geen hoge parkeertarieven of op zoek naar een parkeerplekje. Je reist ontspannen van deur tot deur. Taxi Breukelen. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs.

Taxicentrale Breukelen

Boek nu bij sneleentaxi en een lokale chauffeur staat voor je klaar

De servicegerichte chauffeurs van de taxidienst in Breukelen kennen uitstekend de weg in Breukelen en omgeving. Je kan jouw zakelijke of privé-rit direct aanvragen via de website. Met onze taxicentrale in Breukelen kun je afspraken maken over jouw wensen en de mogelijkheden. Wij vervoeren je met een taxi uit ons luxe wagenpark. Grotere gezelschappen reizen met een taxibusje of meerdere taxi's. Verzeker jezelf van kwaliteit en service tegen lage tarieven.Taxi Breukelen. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9