Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Dalfsen taxi

Taxi Dalfsen

Taxicentrale Dalfsen brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dalfsen

Taxi Dalfsen - sneleentaxi.nl

Zoek niet verder naar een taxi in Dalfsen en omgeving. Taxi Dalfsen biedt kwaliteit en service in vervoer. Boek nu online. Lage prijzen. Betrouwbare chauffeurs. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxidienst in Dalfsen haalt je op elk adres in de regio Dalfsen, ook in Zwolle, Heino en Hattem. Je kan dagen per week, 24 uur per dag boeken voor een rit met een van onze luxe taxi’s of comfortabele taxibusjes. Ook voor vervoer naar Schiphol, Groningen Airport Eelde of een andere veraf gelegen bestemming. Taxi Dalfsen is je graag van dienst voor groepsvervoer, zakelijk vervoer en privéritten.

Dalfsen taxi

Overijssels Vechtdal – Taxicentrale Dalfsen

Dalfsen is een aantrekkelijke gemeente in het Overijssels Vechtdal, waar de rivier de Vecht doorheen loopt. De gemeente Dalfsen telt circa 27 duizend inwoners en bestaat uit de kernen Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen. Dalfsen heeft een uitgestrekt buitengebied met een rijke historie. Zwolle ligt in de directe nabijheid en is zeer geschikt voor uitstapjes naar de gezellige binnenstad. Bezoek eens Museum de Fundatie met Taxi Dalfsen en maak kennis met schilderijen van Isaac Israëls, Vincent van Gogh, Karel Appel en vele anderen. Je hoeft niet op zoek naar een dure parkeerplek, maar kan ontspannen genieten door de goede service en kennis van de regio van onze taxidienst in Dalfsen.

Taxicentrale Dalfsen

Sneleentaxi voor jouw reserveringen

Taxi Dalfsen heeft goed opgeleide, betrouwbare chauffeurs in dienst. Zij zijn erop getraind om je veilig naar jouw bestemming te brengen. Boek online en wij sturen een taxi met een betrouwbare chauffeur achter het stuur. De chauffeurs zijn zeer ervaren in Dalfsen en omstreken, waardoor je zonder onnodig omrijden naar het gewenste adres gebracht wordt. Als je contact opneemt met onze taxidienst in Dalfsen komt er meteen een taxi naar je toe. Wil je zeker zijn van de service van onze uitstekende taxidienst? Boek dan vooraf om een rit te reserveren bij Taxi Dalfsen. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9