Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Dedemsvaart taxi

Taxi Dedemsvaart

Dedemsvaart taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Dedemsvaart en omgeving. Bestel je taxi van en naar Dedemsvaart online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Dedemsvaart

Taxi Dedemsvaart - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Dedemsvaart? Boek dan nu bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale. Je kan bij ons een taxi bestellen bij pech onderweg, als je een borrel gedronken hebt of als je naar het vliegveld moet. Wil je een rit reserveren voor een later moment? Dat is mogelijk. Wij plannen ook graag wekelijks terugkerende ritten met je in. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en bent je zeker van jouw vervoer. Taxi of taxibus Dedemsvaart nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Dedemsvaart taxi

Sneleentaxi voor al jouw taxiritten

Bij het uitgaan wordt er nog wel eens wat gedronken. En dat is prima natuurlijk. Genieten van een goed glas wijn of een ambachtelijk biertje, hoort voor veel mensen bij een restaurantbezoek. En als je gaat stappen met vrienden, dan gaan er vast wel een paar pilsjes over de toonbank! Dat is gezellig, maar alcohol is wel gevaarlijk in het verkeer. Boek daarom bij Taxi Dedemsvaart als de pret voorbij is. Je wilt per slot van rekening veilig thuis komen, en niet het risico lopen om de Dedemsvaart in te rijden! Taxi Dedemsvaart is ook van jouw dienst als je eens wat verder weg wilt gaan. Bel Taxi Dedemsvaart voor een gezellig uitje met het hele gezin in Kampen of als je wilt winkelen in Zwolle. Met een taxi hoeft je niet meer te sjouwen met jouw inkopen, heb je geen parkeerproblemen en kan je zelf bepalen wanneer je weer wilt worden opgehaald.

Taxicentrale Dedemsvaart

Fijne chauffeurs bij Taxi Dedemsvaart

Bij Taxi Dedemsvaart werken uitsluitend professionele chauffeurs. Dat betekent dat ze correct en galant zijn naar de andere weggebruikers, maar ook naar jou. Heb je hulp nodig met jouw koffer? Jouw chauffeur heeft je al geholpen voordat je het hebt kunnen vragen. Ook met vragen over jouw bestemming kan je altijd bij jouw chauffeur terecht. Onze chauffeurs helpen je graag vooruit. Boek bij Taxi Dedemsvaart voor al jouw vervoerswensen. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9