Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Delden taxi

Taxi Delden

Regel je Delden taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Delden. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Delden

Taxi Delden - sneleentaxi.nl

De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Delden is jouw ideale vervoerspartner in en rond Delden. Ga je ook graag op ontspannen en comfortabele wijze op pad? Boek dan bij Taxi Delden en bestel een taxi. Onze ervaren chauffeurs staan graag voor je klaar om je naar jouw bestemming te brengen.. Taxi Delden is 24 uur per dag beschikbaar. Lage tarieven. Vriendelijke chauffeurs. Boek nu online.

Delden taxi

Ontdek Twente met Taxicentrale Delden

Delden ligt in de gemeente Hof van Twente en heeft zo'n zevenduizend inwoners. Tot 2001 was het een zelfstandige gemeente, maar toen is het samen met onder meer Goor en Diepenheim opgegaan in de nieuwe gemeente Hof van Twente. In deze regio zijn een hoop mooie plekken te ontdekken, waar Taxi Delden je graag naartoe brengt. Wil je naar Kasteel Twickel, ga je een dagje naar Hengelo of Enschede of ga je op reis en heb je vervoer nodig naar een luchthaven of treinstation? Wij staan graag voor je klaar. Ook vervoer naar een café, winkel of restaurant is mogelijk. Na afloop van jouw bezoek halen wij je graag weer op.

Taxicentrale Delden

Sneleentaxi is er voor je

Boek dus bij Taxi Delden en bestel een taxi. Het is mogelijk om een taxi voor een later moment te reserveren. Hiermee ben je verzekerd van onze uitstekende service op het exact door jou gewenste tijdstip. Voor grotere groepen hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar. Ideaal als je met een groep vrienden, collega's of familie op stap gaat! Zo rijden wij met regelmaat met een goedgevuldetaxi naar Hengelo om onze klanten een ontspannen uitje te bezorgen. Onze taxiservice in Delden denkt graag met je mee. Vriendelijke chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9