Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Gieten taxi

Taxi Gieten

Een Gieten taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar Gieten te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Gieten

Taxi Gieten - sneleentaxi.nl

Als je op zoek bent naar een taxi in Gieten of omgeving, ben je hier aan het juiste adres. Taxi Gieten levert betrouwbaar taxivervoer voor een gunstige prijs. Onze chauffeurs kunnen je overal in de gemeente Aa en Hunze komen ophalen en brengen j vervolgens naar eender welke bestemming. Wil je van Gieten naar Rolde of van Annen naar Stadskanaal? Boek online bij onze taxicentrale en wij sturen een taxi op het door je gewenste moment. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online.

Gieten taxi

Waar wil je naartoe met Taxicentrale Gieten?

Gieten is de hoofdplaats van de Drenthse gemeente Aa en Hunze, dat verder nog een hoop andere dorpen herbergt. Gieten zelf heeft zo'n vijfduizend inwoners. Na Gieten zijn Annen en Rolde de grootste dorpen van de gemeente. Taxi Gieten levert overal in Aa en Hunze taxivervoer van de bovenste plank. Taxi Annen of Taxi Rolde nodig? Wij staan altijd met evenveel plezier voor je klaar. Het maakt ons niet uit waar je naartoe wilt: een attractiepark, een treinstation of luchthaven? Onze chauffeurs helpen je en jouw eventuele bagage graag. Dag en nacht staat de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Gieten voor je klaar.

Taxicentrale Gieten

Sneleentaxi voor jouw vervoerswensen

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vandaar dat je bij ons betaalt tijdens het boeken van jouw rit. Heb je andere speciale wensen, geef het dan door tijdens de boeking en dan zullen wij kijken wat wij voor je kunnen doen. Bij onze taxicentrale in Gieten denken wij graag met je mee. Fijne chauffeurs. Boek online en wij sturen een taxi op het gewenste moment. Hopelijk snel tot ziens in een van onze taxi's!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9