Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Giethoorn taxi

Taxi Giethoorn

Een taxi naar Gierhoorn bestel je eenvoudig online. Overal in Nederland is het mogelijk om een taxi van of naar Giethoorn te bestellen. Bereken onze voordelige ritprijs vooraf online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Giethoorn

Taxi Giethoorn - sneleentaxi.nl

Zoek je in de regio Giethoorn een luxe-taxi, omdat je volgende week een feest hebt en in stijl wil arriveren? Of wil je alvast een taxi of taxibusje reserveren voor de geplande familiedag over twee weken? Bij Taxi Giethoorn is dit absoluut geen probleem. Wij hebben allerlei comfortabele vervoersmiddelen voor je ter beschikking om je te kunnen vervoeren in en rondom Meppel. Wij brengen je snel en zonder omwegen op jouw bestemming, waar deze zich ook bevindt. Daar kan je vanuit gaan.

Giethoorn taxi

Met Taxicentrale Giethoorn naar de fluisterbootjes

Het dorp Giethoorn behoort samen met de steden Steenwijk en Vollenhove tot de gemeente Steenwijkerland. In Giethoorn werd vroeger veen gewonnen, waar turf van gemaakt werd. Om alle turf te kunnen vervoeren werden er grachten gegraven. Door deze grachten heeft Giethoorn zijn bijnaam ‘Hollands Venetië gekregen en is het erg populair geworden onder zowel binnen- als buitenlandse toeristen. Je kan er een fluisterboot huren om zelf het oude Giethoorn en de omliggende natuurgebieden van Nationaal Park Weerribben Wieden te verkennen, maar je kan ook een tocht met een rondvaartboot maken, waarbij de schippers je over Giethoorn en zijn historie vertellen. Op de laatste zaterdag van augustus vindt in Giethoorn de Gondelvaart plaats, waarbij bruggen en tuinen verlicht worden en sfeervol versierde en verlichte gondels door de grachten varen. In Giethoorn kan je ook een bezoek brengen aan Museumboerderij ’t Olde Maat Uus, dat je het Giethoornse boerenleven uit 1900 laat ervaren, of aan Museum De Oude Aarde, waar je een bijzondere collectie aan mineralen en fossielen kunt gaan bewonderen. Taxi Giethoorn brengt je overal even graag naartoe en haalt je na jouw bezoek ook weer op.

Taxicentrale Giethoorn

Goede service bij sneleentaxi

Boek nu bij de sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Giethoorn voor al jouw vervoerswensen. De vriendelijke chauffeurs van Taxi Giethoorn zijn goed opgeleid en weten perfect de weg in de regio. Bij de taxidienst Giethoorn denken wij graag met je mee. Heb je speciale wensen? Geef deze door tijdens de boeking en we gaan samen op zoek naar de beste invulling van jouw taxirit. Goede service. Fijne chauffeurs. Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9