Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Goor taxi

Taxi Goor

Een Goor taxi regel je online bij sneleentaxi.nl! In heel Nederland hebben wij chauffeurs klaarstaan om je van of naar Goor te vervoeren. Bereken vooraf de ritprijs en boek je taxi voordelig online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Goor

Taxi Goor - sneleentaxi.nl

Een ontspannen avondje uitgaan, dat wil toch iedereen? Dit kan in het pittoreske Goor. Hier kan je bijvoorbeeld een hapje eten bij Bistro Bar Olde Smidse. Je hoeft hier niet met eigen vervoer naartoe te gaan, maar kunt een beroep doen op onze taxicentrale in de regio Goor. Het inschakelen van Taxi Goor voor vervoer naar een bestemming dichtbij of ver weg is natuurlijk ideaal. Onze chauffeurs beschikken over comfortabele taxi-auto's en taxibusjes. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Goor staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot jouw beschikking.

Goor taxi

Taxicentrale Goor naar de bezienswaardigheden in de regio

Goor is een plaats in de provincie Overijssel en maakt deel uit van gemeente Hof van Twente. Tot 2011 was Goor een volledig zelfstandige gemeente, maar sinds dat jaar is daar verandering in gekomen. Goor kent ongeveer twaalfduizend inwoners en heeft verschillende monumenten en musea die je kan bezoeken. Voor een bezoek aan deze bezienswaardigheden kan je uiteraard een beroep doen op Taxi Goor. Ook voor ritten naar bijvoorbeeld Hardenberg, Zwolle of luchthaven Schiphol kan je bij ons boeken. Wij staan altijd met evenveel plezier voor je klaar.

Taxicentrale Goor

Sneleentaxi voor jouw vervoerswensen

Bij Taxi Goor profiteert je altijd van diverse voordelen. Niet alleen zijn onze chauffeurs altijd snel ter plaatse, zij zijn ook allen ervaren in de regio en kennen de mooiste plekjes van Twente. Tevens hebben wij speciaal voor grotere groepen taxibusjes beschikbaar. Ideaal voor als je met een groep vrienden, collega's of familie op stap gaat! Bij Taxi Goor denken we graag met je mee. Maak daarom gerust een afspraak voor een taxirit in de toekomst. Goed vervoer is dankzij ons altijd gegarandeerd. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9