Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Hasselt taxi

Taxi Hasselt

Taxicentrale Hasselt brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt - sneleentaxi.nl

Zoek je een betrouwbare taxi in Hasselt, Overijssel? Taxi Hasselt haalt je op elk adres in Hasselt op en brengt je meteen naar de gewenste bestemming. Taxi Hasselt beschikt over een luxe wagenpark, dat bestaat uit comfortabele auto’s en ruime taxibussen. De taxi’s en taxibussen zijn geschikt voor individueel en groepsvervoer. Ook zakelijk vervoer wordt professioneel geregeld door de medewerkers van Taxi Hasselt. Kijk op de website naar al onze mogelijkheden. Taxi Hasselt staat altijd voor je klaar.  7 dagen per week. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online..

Hasselt taxi

Taxicentrale Hasselt overal naartoe

Hasselt is een gezellig stadje in Overijssel met ongeveer zevenduizend inwoners. Samen met de plaatsen Genemuiden en Zwartsluis vormt Hasselt de gemeente Zwartewaterland. Naast een sfeervolle jachthaven wordt Hasselt omringd door bijzondere natuurgebieden. Ook zijn er veel historische bouwwerken te zien die herinneren aan de rijke geschiedenis van Hasselt als een van de Hanzesteden. Hasselt ligt vlakbij de gezellige stad Zwolle en de beroemde plaatsen Staphorst en Giethoorn. Bezoek met Taxi Hasselt eens de kalksteenovens, juist buiten de stad en geniet van een ontspannen uitstapje naar de IJsseldelta.

Taxicentrale Hasselt

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Voor elke vervoersvraag biedt Taxi Hasselt een passende oplossing. De taxidienst in Hasselt brengt je overal waar je naar toe wilt. Ga je op vakantie? Laat Taxi Hasselt je naar Schiphol, Groningen Airport of een treinstation brengen. Je vertrekt op tijd en ontspannen naar jouw bestemming en hoeft niet op zoek naar een parkeerplaats tegen hoge kosten. De chauffeurs van taxi Hasselt zijn ervaren en goed opgeleid. Zo bent je verzekerd van het beste vervoer tegen een lage prijs. Taxi of taxibus Hasselt nodig? Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9