Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Heino taxi

Taxi Heino

Taxi in Heino gezocht? Onze vervoerders van Heino taxi staan klaar om je te helpen! Vanuit heel Nederland boek je bij ons zowel taxiritten van als naar Heino!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Heino

Taxi Heino - sneleentaxi.nl

Voor iedereen die Heino wil ontdekken, is Taxi Heino de ideale oplossing. Deze taxiservice met jarenlange ervaring in de regio kan je overal komen halen in Heino en omgeving. Betrouwbare chauffeurs. Dat is waar Taxi Heino garant voor staat. Ben je weggeweest tot in de vroege uurtjes? Je voelt zich 's morgens te slaperig om zelf achter het stuur te kruipen richting het werk? Taxiservice Heino is beschikbaar op elk moment, zeven dagen per week! Heb je een feestje gepland? Geen probleem. Taxidienst Heino heeft diverse taxibusjes ter beschikking en brengt jou en jouw gezelschap naar waar je ook wilt, ook buiten Heino.

Heino taxi

Taxicentrale Heino brengt je graag overal naartoe

Heino is met haar zevenduizend inwoners een klein, maar uitermate gezellig dorp in de provincie Overijssel. Heino heeft enkele parels van bezienswaardigheden, waar je met Taxibedrijf Heino vlot naartoe wordt gebracht. Wil je graag het museum in het Kasteel Nijenhuis bezichtigen? Of ontdekt je liever de sage van de beroemde Leugenpompe? Je hoeft het maar te vragen aan de chauffeur van Taxi Heino en voor je het weet ben je deze waterpomp in het centrum van Heino aan het bekijken. Na afloopt kan je vervolgens genieten van een lekker hapje of drankje. Uiteraard kunnen wij je ook van dienst zijn voor taxiritten naar bijvoorbeeld Zwolle of luchthaven Schiphol. Voor taxidienst Heino is geen enkele bestemming te ver en geen enkele vraag te veel.

Taxicentrale Heino

Sneleentaxi voor jouw reserveringen en wensen

Met Taxi Heino ben je er altijd zeker van dat je op tijd aankomt op jouw bestemming. Deze uitstekende taxiservice hecht een groot belang aan professionalisme en betrouwbaarheid. Je kan er dan ook van op aan dat jouw gevraagde taxi stipt op tijd zal zijn en bovendien de kortste route volgt. Zo heb je eveneens de zekerheid dat je niet te laat komt op jouw afspraak. Maar dat is niet alles. Wij hanteren namelijk ook lage tarieven. Dit in combinatie met de uitstekende service die je kan verwachten maakt Taxi Heino voor je de ideale vervoerspartner. Je kan dus zonder zorgen een taxi nemen en genieten van jouw uitstap. Ga je op stap in of rond Heino? Aarzel dan niet langer. Boek nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9