Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Klazienaveen taxi

Taxi Klazienaveen

Reis met onze Klazienaveen taxi naar je bestemming! Onze chauffeurs staan klaar om je van of naar Klazienaveen te vervoeren. In heel Nederland te boeken!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Klazienaveen

Taxi Klazienaveen - sneleentaxi.nl

Heb je een taxi nodig in Klazienaveen of omgeving? Zoek dan niet verder! Wij kunnen je overal in de gemeente Emmen komen ophalen. Taxi Klazienaveen helpt je graag met al jouw vervoerswensen. Heeft jouw eigen auto 's morgens een lekke band waardoor je ander vervoer nodig hebt naar jouw werk? Boek bij onze centrale en wij komen op het gewenste moment naar je toe. 's Avonds een uitje gepland in het centrum van Emmen, Hoogeveen of Borger? Onze chauffeurs brengen je graag naar jouw bestemming en komen je achteraf ook weer ophalen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Lage tarieven. Fijne chauffeurs.

Klazienaveen taxi

Taxicentrale Klazienaveen, jouw ideale vervoerspartner

Klazienaveen ligt in Drenthe en is onderdeel van de gemeente Emmen. Het staat bekend als een rustig dorp met veel natuur, maar is met twaalfduizend inwoners zeker niet klein te noemen. Klazienaveen ligt naast de snelweg A37, waardoor je vanuit het dorp eenvoudig en op snelle wijze naar bijvoorbeeld Hoogeveen of de grens over naar Duitsland kunt gaan. Als je zelf geen auto hebt of geen zin hebt om te rijden, is de taxi bij uitstek geschikt als vervoersmiddel. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in de regio en brengen je zo snel mogelijk en zonder omwegen naar jouw bestemming. Wil je een dagje shoppen in Hoogeveen, ga je naar Duitsland of gaan jullie met een groep stappen in Groningen? Wij staan zowel voor korte als lange ritten voor je klaar.

Taxicentrale Klazienaveen

Taxibusjes bij sneleentaxi

Taxi Klazienaveen denkt graag met je mee. Ga je bijvoorbeeld met een grote groep op pad? Wij zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en hebben speciale taxibusjes beschikbaar. Tevens hebben wij elektrische en luxe taxi's beschikbaar. Onze vriendelijke chauffeurs helpen je graag. Boek dus bijTaxi Klazienaveen, geef jouw wensen en wij maken het in orde voor je. Uiteraard kunnen wij je ook met koffers en al naar een luchthaven of treinstation brengen. Het is allemaal mogelijk bij ons. Dus taxi of taxibus Klazienaveen nodig? Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9