Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Kollum taxi

Taxi Kollum

Taxicentrale Kollum brengt je van en naar iedere locatie in Nederland. Bereken vooraf onze ritprijs en bestel voordelig een taxi online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Kollum

Taxi Kollum - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar een taxi in Kollum of omgeving? Wij staan graag voor je klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxiservice in Kollum is 24 uur per dag beschikbaar om tegemoet te komen aan al jouw vervoerswensen. Is jouw eigen auto kapot en moet je naar een afspraak, wil je alvast een taxirit naar station of vliegveld reserveren of heb je een drankje te veel op in de stad? Taxi Kollum komt je overal halen en brengt je vervolgens zonder omwegen naar jouw bestemming. Wij hanteren lage tarieven. Boek online.

Kollum taxi

Taxicentrale Kollum kent de geschiedenis en mooiste plekjes

Kollum is de hoofdplaats van de gemeente Kollumerland en NieuwKruisland en ligt in het noordoosten van Friesland. Er wonen ruim vijfduizend mensen in Kollum, dat onderdeel is van de Friese Wouden. Deze woudstreek strekt zich uit van Drachten tot Dokkum. Kollum kent een rijke geschiedenis, die teruggaat tot ongeveer 750 na Christus. Er zijn in totaal 31 rijksmonumenten in het dorp, die zeker een bezoekje waard zijn. Wil je de taxi naar een van deze monumenten, of naar jouw favoriete winkel of kroeg? Boek bij Taxi Kollum! Onze vriendelijke chauffeurs kennen de gemeente als geen ander en brengen je via de snelste routes van A naar B. Wil je een langere reis maken, bijvoorbeeld naar Leeuwarden of misschien wel naar Schiphol? Ook dan zijn wij beschikbaar. Dag en nacht brengen wij je overal naartoe, binnen en buiten de regio.

Taxicentrale Kollum

Sneleentaxi, ervaren chauffeurs en snel ter plaatse

Onze taxicentrale werkt alleen maar met gecertificeerde chauffeurs met jarenlange ervaring in het personenvervoer. Wij hebben tevens taxibusjes beschikbaar, voor als je met een grotere groep wilt reizen. kijk online bij onze centrale en zie alle mogelijkheden. Alvast een taxi reserveren voor een later moment, zodat je net dat beetje extra zekerheid hebt? Geen probleem. Wij hanteren een reserveringssysteem waarin, als je er tijdig bij bent, altijd wel een plekje voor je over is. Bij Taxi Kollum is de klant koning. Lage tarieven. Lokale chauffeurs. Bestel jouw taxi nu online via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9