Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Losser taxi

Taxi Losser

Regel je Losser taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Losser. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Losser

Taxi Losser - sneleentaxi.nl

Taxi nodig in de gemeente Losser of omstreken? Denk dan altijd eerst aan Taxi Losser. Voor ritten binnen 24 uur, maar ook voor reserveringen voor een later moment boek je bij ons. Je schakelt Taxi Losser in vanaf iedere plek in de regio Losser. Wij zijn op het gewenste moment ter plaatse, ongeacht de gewenste bestemming. Vanuit Losser zijn Enschede, Deventer en Zwolle voor relatief lage prijzen te bereiken. Wij zetten hoog in op de betrouwbaarheid van onze chauffeurs. Daarnaast vragen we een vriendelijke en behulpzame instelling van hen. Wij willen trots zijn op de service die we aan je leveren.

Losser taxi

Taxicentrale Losser brengt je naar jouw bestemming

Losser is een gemeente in Overijssel met ongeveer 13 duizend inwoners. Het is misschien wel het meest bekend om het Bruegheliaans Festijn dat jaarlijks terugkeert. Op een gezellige braderie wordt de sfeer opgeluisterd door mensen in middeleeuwse kledij. In het dorp, van oudsher katholiek, wordt ook carnaval uitgebreid gevierd. Prominente monumenten in Losser zijn: de Hervormde kerk, de Martinustoren en de Sint Martinuskerk. Een bezoek aan het klompenmuseum of het openluchttheater zijn tevens aan te raden. Met Taxi Losser bereik je zowel het festijn, de carnaval, musea als de monumenten op een snelle, gerieflijke manier.

Taxicentrale Losser

Sneleentaxi: betrouwbaar en comfortabel

Het is fijn als je merkt dat de chauffeur de weg op zijn duimpje kent, terwijl je zorgeloos op de comfortabele achterbank zit. Ons wagenpark bestaat uit luxe moderne voertuigen. De service van Taxi Losser is toegesneden op het vervoer van personen, maar ook van kleine groepen. Voor de lage tarieven die je van ons gewend bent, bestel je bij ons ook een minibusje. Bovendien maakt het bedrijfsleven graag van onze diensten gebruik. De hoofdvestiging van Johma is daar een voorbeeld van. Taxi Losser is de gehele week operationeel. Voor uitgaan in het weekend kan je ook altijd op ons rekenen. Ga bijvoorbeeld een avondje stappen in Enschede, en laatje op de terugweg ook weer met de taxi vanuit Enschede weer thuis brengen. Bestel jouw taxi nu via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9