Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Makkum taxi

Taxi Makkum

Bestel je taxi van of naar Makkum online! Onze aangesloten vervoerders brengen je op het gewenste moment naar je bestemming. Overal in Nederland te bestellen!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Makkum

Taxi Makkum - sneleentaxi.nl

Zoek je in de omgeving van Makkum snel en comfortabel vervoer naar het verjaardagsfeest van jouw kleindochter of voor een afspraak in het ziekenhuis van Sneek? Boek dan online bij Taxi Makkum en je bent verzekerd van een taxi die je veilig hierheen zal brengen. Of je ons nu nodig hebt voor een korte rit in Makkum zelf of een afspraak op een halfuur rijden: voor ons is het geen probleem. Onze goedopgeleide chauffeurs kennen overal de weg en brengen je altijd met een glimlach naar jouw bestemming.

Makkum taxi

Taxicentrale Makkum naar feesten en partijen

Makkum is gelegen in de gemeente Súdwest-Fryslân oftewel Zuidwest Friesland, waar ook de steden Bolsward, Hindeloopen, Ijlst, Sneek, Stavoren en Workum toe behoren. In Makkum bevindt zich het oudste bedrijf van Nederland, aardewerkfabriek Koninklijke Tichelaar Makkum, dat al bestaat sinds 1572. Vroeger werden er bakstenen en tegels geproduceerd, later ging men over op sieraardewerk en het verglazen of glazuren van keramische producten. In Makkum vinden in augustus altijd de tweedaagse Makkumer Visserijdagen plaats. Er zijn dan allerlei activiteiten, zoals een varende stoet van versierde boten, palingrookwedstrijden, bungee-roeien, een vlootschouw en ‘s avonds muziek in de tent en het Visserijbal. Wil je na zo’n gezellige dag comfortabel naar huis worden gebracht, dan staat Taxi Makkum voor je klaar. Eind augustus vindt in Makkum ook het eendaagse muziekfestival Leugenbollepop plaats, waarvan gezegd wordt dat het een festival voor en vooral door Makkumers is. De Makkumse taxicentrale brengt je hier graag naartoe en haalt je na afloop weer op, zodat je rustig van alle optredens kunt genieten onder het genot van een paar biertjes of een wijntje.

Taxicentrale Makkum

Sneleentaxi, zeven dagen per week

Of je nu ’s morgens vroeg heel vroeg op het vliegveld moet zijn voor jouw zakenreis of in het weekend gaat stappen met een groep vrienden: de bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in Súdwest-Fryslân is er voor je. Taxi Makkum staat zeven dagen per week tot jouw dienst om je naar jouw bestemming te brengen. Heb je nog speciale wensen, meldt dit dan vooraf even bij onze centrale. Wij hebben meerdere taxibusjes en Luxe taxi's beschikbaar. Goedkope taxi Makkum gezocht? Boek online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9