Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Nieuw-Amsterdam taxi

Taxi Nieuw-Amsterdam

Nieuw-Amsterdam taxi nodig? Bestel eenvoudig een taxi van of naar Nieuw-Amsterdam (en omstreken) online! Bereken onze voordelige ritprijs en reserveer direct je taxi!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Nieuw-Amsterdam

Taxi Nieuw-Amsterdam - sneleentaxi.nl

Woon of verblijf je in Nieuw-Amsterdam en heb je vervoer nodig? Taxi Nieuw-Amsterdam is je graag van dienst. Heb je onverhoopt een kapotte auto, terwijl je toch echt de weg op moet? Wij zijn altijd op het gewenste moment ter plekke om je waar dan ook in de regio op te komen halen en brengen je vervolgens naar iedere gewenste bestemming. Lage tarieven. Betrouwbare chauffeurs. Boek nu online. 24 Uur per dag beschikbaar.

Nieuw-Amsterdam taxi

Met Taxicentrale Nieuw-Amsterdam kan je overal naartoe

Waar je je ook bevindt in of rond Nieuw-Amsterdam, de chauffeurs van Taxi Nieuw-Amsterdam pikken je altijd met evenveel plezier op. Wij rijden overal in Emmen en omgeving, dus ook in Klazienaveen, Schoonoord of Emmer-Compascuum. Het maakt dan niet uit waar je naar toe wilt, wij rijden je naar iedere bestemming. Of je nu een ritje nodig hebt binnen de gemeente Emmen, naar Groningen of naar Schiphol: wij brengen je er met een van onze luxe wagens op een comfortabele wijze naar toe. Misschien heb je het plan opgevat om een bezoek te brengen aan het Van Gogh Huis in Nieuw-Amsterdam. Boek bij onze centrale en geniet van het gemak van een eigen chauffeur, waarna je in alle rust een kijkje kunt nemen in het huis waar deze bekende schilder een tijd heeft gewoond en gewerkt. Wil je hierna weer worden opgehaald? Laat het weten aan de chauffeur en hij komt je na afloop van jouw bezoek weer halen.

Taxicentrale Nieuw-Amsterdam

Sneleentaxi heeft ervaren chauffeurs

Je bent er bij ons van verzekerd dat je door een goed uitgeruste taxi naar jouw bestemming wordt gebracht. Daarnaast zijn er bij ons alleen ervaren en betrouwbare chauffeurs in dienst. Je kan bij ons een taxi aanvragen, het is bij ons mogelijk om een aantal dagen of weken van te voren een taxidienst te reserveren. Wil je graag vervoer voor een grotere groep mensen, dan vind je bij Taxi Nieuw-Amsterdam zo nodig ook een taxibusje. Taxi of taxibus Nieuw-Amsterdam nodig?Boek online via sneleentaxi.nl. Hopelijk snel tot ziens!

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9