Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Oldenzaal taxi

Taxi Oldenzaal

Bestel je Oldenzaal taxi voor een scherp tarief online! Bereken direct onze ritprijs en reserveer voordelig een privé-taxi.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Oldenzaal

Taxi Oldenzaal - sneleentaxi.nl

Wat een pech als jouw auto ’s morgens niet wil starten. Zeker als je op tijd op jouw werk moet zijn. Of misschien heb je helemaal geen auto, maar lukt het toch niet altijd om alles met de fiets te doen. Welke reden je ook hebt, Taxi Oldenzaal is er voor je. We hanteren lage tarieven en je kan bij ons gewoon in de auto betalen. Dus heb je vervoer nodig, om welke reden dan ook? De taxidienst in Oldenzaal staat voor je klaar. Betrouwbare chauffeurs. Lage tarieven. Boek nu online. Ook elektrisch vervoer en groepsvervoer mogelijk.

Oldenzaal taxi

Taxicentrale Oldenzaal waarheen je ook wilt

Oldenzaal is een stad in de provincie Overijssel met zo’n 32 duizend inwoners. Vroeger was deze plaats een Hanzestad. Op het moment is er sprake van een sterke groei in deze stad, zeker op economisch gebied. Oldenzaal heeft twee winkelcentra waar het gezellig en praktisch winkelen is. Uit vroegere tijden zijn er nog een aantal monumenten en kerken bewaard gebleven. Een heel mooi bewaard gebleven pand is het Palthehuis. Dit huis is nu als een museum ingericht en erg interessant om eens te bezoeken. Wil je in Oldenzaal van de ene naar de andere plaats gebracht worden? Bijvoorbeeld een taxirit naar Enschede en weer terug? Boek dan online bij Taxi Oldenzaal. Onze betrouwbare chauffeurs kennen de weg hier op hun duimpje.

Taxicentrale Oldenzaal

Sneleentaxi staat voor kwaliteit

Taxi Oldenzaal heeft alleen moderne en luxe wagens en brengt je op een comfortabele manier naar jouw bestemming. Daarnaast houden we graag rekening met jouw speciale wensen. Heb je een speciaal verzoek, laat het ons weten. Ook als je met meerdere mensen op stap wilt, bijvoorbeeld tijdens een familie-uitje, is de taxicentrale in Oldenzaal jouw ideale partner. Wij kunnen je dan namelijk ook ophalen met onze taxibusjes. We halen je overal in de regio op en brengen je waarheen je maar wilt. Onze betrouwbare en vriendelijke chauffeurs staan graag voor je klaar. 24 Uur per dag. Zeven dagen per week. Boek nu via sneleentaxi.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9