Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Raalte taxi

Taxi Raalte

Taxi naar Raalte nodig? In heel Nederland kun je bij ons een taxi naar je bestemming bestellen. Voor een scherp tarief vervoeren wij je van of naar Raalte!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Raalte

Taxi Raalte - sneleentaxi.nl

Ben je op zoek naar snel, comfortabel en betrouwbaar vervoer in of rond Raalte? De bij sneleentaxi.nl aangesloten lokale taxicentrale staat graag voor je klaar. Boek nu bij Taxi Raalte, geef jouw ophaallocatie door en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi naar je toe. Wij kunnen je vervolgens overal naartoe brengen. Wil je bijvoorbeeld naar Deventer, Apeldoorn of Schiphol? Het is allemaal mogelijk. Onze betrouwbare chauffeurs rijden altijd via de snelste routes. Lage tarieven. Boek nu online. Wij staan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor je klaar.

Raalte taxi

Ontdek Raalte en omgeving met Taxicentrale Raalte

Raalte is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, waar ook Heino en Heeten onder vallen. Er zijn meerdere mooie kerken en interessante musea te bezoeken in Raalte, zoals de hervormde Plaskerk en het American Motorcycle Museum. Wil je naar een van deze plekken gebracht worden? Wij kennen exact de weg in Raalte en komen je op het gewenste moment halen. Het maakt daarbij niet uit of je in jouw eentje of met een grotere groep reist; wij hebben zowel normale taxi's als taxibusjes tot onze beschikking. Tevens zijn wij gespecialiseerd in luxe vervoer. Taxi Raalte is 24 uur per dag beschikbaar voor al jouw vervoersvragen. Wij deken graag met je mee.

Taxicentrale Raalte

Reserveer jouw taxi bij sneleentaxi

Boek dus bij Taxi Raalte als je een taxi nodig hebt in Raalte. Je weet dan zeker dat er op het gewenste moment een taxi naar je toe komt met achter het stuur een ervaren chauffeur met veel kennis van de regio. Je kan bij ons een taxi bestellen voor een later moment. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je 's morgens vroeg naar een luchthaven of treinstation vervoerd moet worden. Boek bij onze centrale, geef jouw gewenste ophaaltijdstip door en wij zetten het voor je in ons reserveringssysteem. Bij Taxi Raalte hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zien je graag terug in een van onze taxi's.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9