Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Ruinen taxi

Taxi Ruinen

Met een Ruinen taxi van sneleentaxi reis je voordelig naar deze kustplaats. In heel Nederland is het mogelijk om tegen een laag tarief een taxi van of naar Ruinen te boeken.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Ruinen

Taxi Ruinen - sneleentaxi.nl

Ben je in de regio Ruinen en heeft jouw eigen auto een lekke band, of heb je te veel gedronken om nog zelf te kunnen rijden? Om deze en vele andere redenen staat Taxi Ruinen voor je klaar. Je kan bij onze centrale in de regio Ruinen boeken voor al jouw vervoerswensen, of dit nou 's morgens vroeg of 's avonds laat is. Je kan bij ons boeken vanuit Ruinen, maar ook in bijvoorbeeld Zuidwolde, Ruinerwold of Alteveer zijn wij beschikbaar voor al jouw vervoerswensen. Taxi of taxibus Ruinen nodig? Boek nu online. Lokale chauffeur komt op het gewenste moment.

Ruinen taxi

Taxicentrale Ruinen, overal in De Wolden

Het Drenthse dorp Ruinen is onderdeel van de gemeente De Wolden, dat vele verschillende kernen omvat. Wij kunnen je in al deze kernen komen ophangen. Heb je bijvoorbeeld Taxi Koekange nodig? Boek online bij onze centrale en wij sturen op het gewenste moment een taxi. Je kan vervolgens overal naartoe gebracht worden. Wil je naar een treinstation of vliegveld? De chauffeur brengt je direct en helpt je uiteraard ook met jouw bagage. Ook vervoer naar een zakelijke afspraak, restaurant of attractiepark is mogelijk. Je komt uitgerust aan op jouw bestemming dankzij het comfort van onze taxi's.

Taxicentrale Ruinen

Sneleentaxi heeft ook speciale busjes

Boek dus via sneleentaxi bij Taxi Ruinen en bestel jouw taxi. Dit laatste is bijvoorbeeld handig voor vervoer naar een treinstation of luchthaven. Ook groepsvervoer is mogelijk bij de bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale. Wij bieden je graag vervoer op maat. Lage tarieven. Fijne chauffeurs. Bestel jouw taxi via sneleentaxi.nl.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9