Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Staphorst taxi

Taxi Staphorst

Staphorst taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Staphorst en omgeving. Bestel je taxi van en naar Staphorst online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Staphorst

Taxi Staphorst - sneleentaxi.nl

Zoekt u een taxi van of naar Staphorst? Wij staan graag voor u klaar. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in Staphorst levert hoge kwaliteit taxivervoer voor een gunstige prijs. Zoekt u vervoer van Staphorst naar bijvoorbeeld Meppel of Hoogeveen? Bel naar onze centrale en wij sturen direct een taxi. Ook vervoer naar een locatie verder weg is uiteraard mogelijk. Wilt u naar een attractiepark, treinstation of luchthaven gebracht worden? Bel Taxi Staphorst en wij regelen het voor u. U hoeft zich niet druk te maken over hoe te rijden of waar te parkeren, maar kunt onbezorgd genieten van een rit in een van onze taxi-wagens.

Staphorst taxi

Taxi Staphorst, overal in de gemeente

Staphorst is een Overijsselse gemeente met zo'n zestienduizend inwoners en onderdeel van de zogenoemde 'Bible Belt'. De gemeente is sterk gereformeerd en heeft daarmee landelijke bekendheid. Behalve hoofdplaats Staphorst, liggen ook nog onder meer de kernen Rouveen en IJhorst in de gemeente. De vriendelijke taxichauffeurs staan overal in de gemeente voor u klaar. Wij zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend voor al uw vervoersvragen. Wilt u naar de dorpskerk van Staphorst gebracht worden, of zoekt u vervoer naar een zakelijke afspraak of een etentje in een restaurant? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Taxicentrale Staphorst

Taxi Staphorst levert vervoer op maat

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Staphorst. Zo kunt u ons niet alleen bellen voor gewone taxi-auto's, maar bieden wij ook groepsvervoer. Onze grote selectie taxibusjes is ideaal voor bijvoorbeeld team-uitjes of familie-etentjes. Ook zijn er rolstoelbusjes beschikbaar. Heeft u speciale wensen? Geef deze bij uw taxi-boeking door aan de telefoon en wij leveren vervoer op maat voor u. Taxi Staphorst staat voor vervoer van hoge kwaliteit. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Fijne chauffeurs.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9