Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Tubbergen taxi

Taxi Tubbergen

Tubbergen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Tubbergen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Tubbergen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Tubbergen

Taxi Tubbergen - sneleentaxi.nl

Neem contact op met Taxi Tubbergen als u taxivervoer nodig heeft in of in de omgeving van Tubbergen. Bent u ’s avonds een keer liever niet de BoB of heeft u problemen met uw eigen auto? Taxi Tubbergen brengt u waarheen u wilt. Welke reden u ook heeft, de taxicentrale in Tubbergen is u graag van dienst. 24 Uur per dag, zeven dagen per week. U kunt bij ons niet alleen gebruik maken van een normale taxi, maar we hebben ook taxibusjes. Zo kunt u tot acht personen tegelijk vervoerd worden. De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de regio Tubbergen staat graag voor u klaar. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Tubbergen taxi

Taxi Tubbergen brengt u veilig naar uw bestemming

Tubbergen is gelegen in het noorden van Twente. De gemeente telt meer dan 21 duizend inwoners. U vindt in deze gemeente maar liefst tien dorpskernen, waarvan naamgever Tubbergen de grootste is. Verder liggen bijvoorbeeld Geesteren en Albergen in de gemeente. Er wordt wel gezegd dat de naam Tubbergen "tussen de bergen" betekent. Hier bestaat echter geen volstrekte duidelijkheid over. Om meer te weten te komen over de gemeente Tubbergen kunt u een kijkje nemen op de website van VVV Tubbergen. Er is van alles mogelijk op het gebied van natuur en cultuur in deze regio. Wilt u opgehaald worden vanuit Tubbergen en omgeving voor een mooie natuurwandeling? Of wil je met dagje erop uit naar Almelo (waar wij ook met Taxicentrale Almelo actief zijn. Bel Taxi Tubbergen. Wij brengen u waarheen u ook maar wilt. Of u nu vervoer nodig heeft voor een bestemming in de nabije omgeving of u moet een langere rit maken: wij staan voor u klaar. Betrouwbare chauffeurs. Goedkope taxi's.

Taxicentrale Tubbergen

Taxi Tubbergen staat voor kwaliteit

Kiest u voor Taxi Tubbergen, dan kiest u voor kwaliteit. Wij hebben alleen gecertificeerde en ervaren chauffeurs in dienst. Daarnaast hebben we de beschikking over een uitgebreid wagenpark, met wifi ingebouwd in de taxi's. Het zal u tijdens de taxirit niet ontbreken aan comfort. U kunt ons bellen voor directe ritten, maar het is ook mogelijk om een reservering te maken voor een later moment. We zijn altijd snel ter plaatse. U kunt in de auto met de pin betalen. Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9