Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Vriezenveen taxi

Taxi Vriezenveen

Vriezenveen taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Vriezenveen en omgeving. Bestel je taxi van en naar Vriezenveen online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Vriezenveen

Taxi Vriezenveen - sneleentaxi.nl

Taxi Vriezenveen brengt u overal waar u maar wilt zijn vanuit de regio Vriezenveen. Heeft u een afspraak bij het ziekenhuis of wilt u een keer geen BoB zijn, dan bent u aan het juiste adres bij Taxi Vriezenveen. De taxicentrale is aangesloten bij sneleentaxi.nl en er staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week taxi's voor u ter beschikking. U bestelt de taxidienst niet alleen vanuit Vriezenveen. Onze ervaren taxichauffeurs halen u ook op in Wierden, Mariaparochie, Almelo of een van de andere plaatsen in de buurt. Onze taxi's accepteren zowel contante als pinpas-betalingen. Bent u op zoek naar lage tarieven en betrouwbare chauffeurs? Bel ons nu.

Vriezenveen taxi

De klant is koning bij Taxi Vriezenveen

Vriezenveen heeft een rijke historie en de Vriezenveen taxicentrale brengt u dan ook graag naar het Historische Museum voor een blik op die rijke erfenis. Gaat u met de trein of bezoekt u een symposium? Het prachtige station van Vriezenveen of het 'Cultureel Centrum Kerkstraat 2' zijn bekende bestemmingen voor taxidienst Vriezenveen. Ook voor een afspraak op industrieterrein Weitzelpoort of een bezoek aan uw autodealer in Oosteinde kiest u voor Taxi Vriezenveen. Intens genieten van de discotheken en het uitgaan in Almelo, Hengelo of Enschede? Het kan met Taxi Vriezenveen. Wij geven u een zorgeloze reis naar uw favoriete uitgaansgelegenheden. Uiteraard halen wij u na afloop met evenveel plezier weer op.

Taxicentrale Vriezenveen

Met Taxi Vriezenveen reist u comfortabel

Taxi Vriezenveen is uw 'vakantie-taxi' tijdens al uw reizen. Onze taxi's zetten u en uw bagage voor de deur af bij Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of Eindhoven Airport. De chauffeurs van onze taxiservice zijn snel ter plaatse en staan voor kwaliteit. Ervaren taxichauffeurs hebben kennis van uw regio en berekenen lage tarieven. Wij zien u graag in een van de taxi's van Taxi Vriezenveen. Heeft u speciale wensen of vertrekt u met een groep? Geef uw wensen telefonisch aan ons door. Taxi Almelo of Taxi Wierden behoren ook tot de mogelijkheden. Bel ons nu en ervaar het comfort.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9