Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Westerbork taxi

Taxi Westerbork

Westerbork taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Westerbork en omgeving. Bestel je taxi van en naar Westerbork online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Westerbork

Taxi Westerbork - sneleentaxi.nl

Als u op zoek bent naar een taxi in Westerbork of omgeving van Westerbork, dan zit u goed op sneleentaxi.nl. Onze taxicentrale in Westerbork levert kwalitatief hoogstaand taxivervoer voor een goede prijs. Het maakt daarbij niet uit of u 's morgens vroeg of 's avonds laat een taxi nodig heeft: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Tevens hebben wij speciale taxibusjes beschikbaar, voor als u met een grotere groep op pad gaat. Taxi Westerbork helpt u graag met al uw vervoerswensen. Bel naar onze centrale en reserveer direct een taxi. Lage tarieven. Snel ter plaatse.

Westerbork taxi

Bezoek het herinneringscentrum van Westerbork

Westerbork ligt in Drenthe en is onderdeel van de gemeente Midden-Drenthe. De plaats staat vooral bekend omdat Kamp Westerbork er gelegen is. In de Tweede Wereldoorlog werd dit door de nazi's gebruikt als doorvoerkamp naar concentratiekampen. Tegenwoordig is er een herinneringscentrum gevestigd.; hier kunt u een rondleiding krijgen en meer leren over de geschiedenis van Westerbork en de Tweede Wereldoorlog. Wilt u naar het herinneringscentrum gebracht worden? Taxi Westerbork staat graag voor u klaar. Na afloop van uw bezoek komen wij u ook weer halen om u weer naar huis of uw volgende bestemming te brengen. Uiteraard kunt u met ons ook naar bijvoorbeeld Emmen, Assen of Hoogeveen gebracht worden. Onze betrouwbare chauffeurs brengen u naar welke bestemming u ook wenst.

Taxicentrale Westerbork

Bel Taxi Westerbork en geef uw wensen door

Bel dus nu naar Taxi Westerbork om een taxi te bestellen. Wij staan voor iedereen klaar. Gaat u met een grotere groep op pad en heeft u een taxibus nodig? Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en vervoeren graag uw gezelschap in één keer naar de bestemming. Tevens hebben wij speciale rolstoeltaxi's tot onze beschikking. Wilt u met rolstoel en al vervoerd worden? Bel naar onze centrale en wij maken het voor u in orde. Bij Taxi Westerbork is het allemaal mogelijk. Fijne chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9