Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Wierden taxi

Taxi Wierden

Wierden taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Wierden en omgeving. Bestel je taxi van en naar Wierden online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Wierden

Taxi Wierden - sneleentaxi.nl

Op zoek naar een betrouwbare en comfortabele taxi in Wierden? Taxi Wierden zorgt voor aangenaam vervoer met goed opgeleide chauffeurs en een luxe wagenpark. Voor al uw ritten, veraf of dichtbij. Na uw telefoontje komt er snel een taxi voorrijden op elk adres in Wierden. Wij brengen u naar alle bestemmingen, zoals een treinstation, luchthaven of attractiepark. Groepsvervoer behoort ook tot de mogelijkheden van Taxi Wierden door onze ruime taxibusjes. Zo kunt u gezellig en onbezorgd met een groep passagiers reizen. Taxi of taxibus Wierden nodig? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct.

Wierden taxi

Taxi Wierden brengt u overal naartoe

Wierden is een gezellig gemeente met bijna 24 duizend inwoners en ligt vlakbij Almelo. De gemeente bestaat naast het dorp Wierden uit verschillende kernen, zoals Enter, Hoge Hexel en Notter. De verbindingen zijn goed, door de aanwezigheid van een treinstation en een busverbinding. Voor een dagje uit brengt Taxi Wierden u graag naar Golfclub de Koepel of avonturenpark Hellendoorn. Een avondje op stap in Almelo laat u genieten van gezellige kroegjes, restaurantjes of bioscoop. Onze vriendelijke chauffeur is u graag van dienst terwijl u ontspannen geniet van een hapje en een drankje. Snel ter plaatse. Lage tarieven. Vriendelijke chauffeurs.

Taxicentrale Wierden

Taxi Wierden is er voor iedereen

De goed opgeleide chauffeurs van Taxi Wierden zijn lokaal goed bekend. Zij helpen u graag met uw bagage en brengen u zonder onnodig omrijden naar de gewenste bestemming. De taxidienst is 24/7 beschikbaar voor uw gemak. Een rit aanvragen gaat eenvoudig via het telefoonnummer van onze taxiservice. Door vooraf te reserveren verzekert u zich van de uitstekende service van Taxi Wierden. een privé-rit, zakelijk vervoer, luchthaventaxi of groepsvervoer? De medewerkers van de taxidienst in Wierden informeren u graag over de tarieven en mogelijkheden. Betalen gaat eenvoudig met uw pinpas, geen contant geld nodig. Zoek niet langer, bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9