Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Workum taxi

Taxi Workum

Workum taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Workum en omgeving. Bestel je taxi van en naar Workum online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Workum

Taxi Workum - sneleentaxi.nl

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week op kunt rekenen in het geval van autopech, een onverwacht ritje naar het ziekenhuis of gewoon na een gezellige stapavond? Bel dan Taxi Workum. We beschikken over een luxe wagenpark en hebben altijd een comfortabele taxi, taxibus of rolstoeltaxi voor u beschikbaar.

Workum taxi

Taxi Workum naar uw bestemming

De stad Workum maakt sinds 2011 deel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân en grenst aan het IJsselmeer. In het centrum van Workum aan de Merk bevinden zich verschillende interessante gebouwen. U kunt er het Museum Warkums Erfskip bezoeken, dat zich in de oude Waag bevindt, waar u meer leert over de geschiedenis van Workum. Daarnaast liggen aan de Merk ook het voormalige stadhuis en de Grote of Sint-Gertrudiskerk, een laatgotische hallenkerk met een losstaande toren. Als u een kunstliefhebber bent, dan brengt Taxi Workum u ook graag naar het Jopie Huisman Museum. Wilt u nog meer kunst bewonderen dan kunt u elke tweede zondag van de maand ook de kunstroute door de stad volgen. ’s Avonds kunt u een bezoek aan het filmtheater van Workum combineren met een lekker etentje in een van de vele gezellige restaurants in de stad. In oktober vindt in Workum de jaarlijkse Strontweek plaats waarin de Strontrace, Beurtveer, Visserijdagen en Liereliet plaatsvinden. Als u van oude schepen, zeilwedstrijden en muziek houdt, dan is Workum in die week uw place to be.

Taxicentrale Workum

Taxi Workum weet de weg

De Workumse taxidienst staat het hele jaar graag voor u klaar. Wanneer u behalve aan Workum ook een bezoek wilt brengen aan een van de andere Friese Elf Steden, dan brengen de vriendelijke chauffeurs van Taxi Workum u hier graag naartoe. Of het nu zomer is of winter, wij staan altijd voor u klaar. Ook tijdens een eventuele Elfstedentocht zijn wij uiteraard bereikbaar. Wilt u naar een luchthaven of treinstation gebracht worden? Onze vriendelijke chauffeurs rijden altijd via de snelste routes, zodat u nooit te laat zult aankomen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9