Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zuidlaren taxi

Taxi Zuidlaren

Zuidlaren taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zuidlaren en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zuidlaren online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zuidlaren

Taxi Zuidlaren - sneleentaxi.nl

Als u zelf geen auto heeft, kan het ideaal zijn om gebruik te maken van de taxidienst Zuidlaren. Uiteraard kunt u ook het Openbaar Vervoer nemen, maar een taxi is wel net zo handig. Taxi Zuidlaren brengt u waarheen u wilt. Zeven dagen per week bereikbaar van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Onze chauffeurs halen u overal in de regio Zuidlaren op en brengen u naar uw bestemming. Ook als u op zeer korte termijn een taxi nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Daarnaast is het mogelijk om een reservering te maken voor een later moment. Bel ons nu en geef uw wensen door. Wij sturen zo snel als mogelijk een taxi naar u toe.

Zuidlaren taxi

Taxi Zuidlaren brengt u naar elke bestemming

Zo'n tien kilometer verwijderd van Assen ligt het mooie plaatsje Zuidlaren. Om diverse redenen wordt dit dorp veel bezocht door allerlei mensen. Zo is er een windmolen, wordt er met een zekere frequentie een paardenmarkt georganiseerd en u vindt er het monument van de welbekende Berend Botje. Voor de kinderen is het erg leuk om het attractiepark Sprookjeshof te bezoeken. Wij brengen u er graag heen met een van onze taxi's. Wilt u met meerdere personen vervoerd worden, dan kunt u gebruik maken van een van onze taxibusjes. Ook als u vervoer nodig hebt voor een langere rit staat Taxi Zuidlaren voor u klaar. Betrouwbare chauffeurs. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Taxicentrale Zuidlaren

Fijne chauffeurs bij Taxi Zuidlaren

De taxicentrale in Zuidlaren maakt alleen gebruik van moderne wagens. Onze chauffeurs zijn allemaal ervaren, vriendelijk en betrouwbaar. We horen graag wat uw specifieke wensen zijn en doen ons uiterste best om daar in te voorzien. Betalen is bij Taxi Zuidlaren heel gemakkelijk, want dat kan gewoon in de auto met uw pinpas of contant. Heeft u vervoer nodig in de regio Zuidlaren? Aarzel niet, maar bel ons nu. Taxi Zuidlaren is er voor u. Snel ter plaatse. Lage tarieven.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9