Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Zuidwolde taxi

Taxi Zuidwolde

Zuidwolde taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Zuidwolde en omgeving. Bestel je taxi van en naar Zuidwolde online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

5000+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Zuidwolde

Taxi Zuidwolde - sneleentaxi.nl

Bent u in de gemeente De Wolden en heeft u vervoer nodig? Dan is Taxi Zuidwolde de juiste keus voor u. De bij sneleentaxi.nl aangesloten centrale in de gemeente De Wolden levert veilig, snel en betrouwbaar taxivervoer tegen een goede prijs. Zoekt u een goedkope taxi om u snel van A naar B te brengen? Bel ons nu. Lokale chauffeur komt direct. Wij hebben ook taxibusjes beschikbaar voor grotere groepen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Fijne chauffeurs.

Zuidwolde taxi

Taxi Zuidwolde, overal in de gemeente De Wolden

Zuidwolde is met zesduizend inwoners het grootste dorp van de Drentse gemeente De Wolden. Tot deze gemeente behoren verder onder meer Koekange, Ruinen en Ruinerwold. Taxi Zuidwolde kan u in al deze kernen komen ophalen. Waar u vervolgens naar toe gebracht wilt worden, is geheel aan u. Heeft u vervoer nodig naar Hoogeveen of Assen? Onze betrouwbare chauffeurs rijden altijd via de snelste routes en weten precies de weg. Ook vervoer naar een attractiepark, treinstation of luchthaven is mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken of onze chauffeurs rijden er naartoe!

Taxicentrale Zuidwolde

Bel Taxi Zuidwolde voor al uw vervoersvragen

Bel dus nu naar onze taxicentrale in Zuidwolde en geef uw wensen door. Gaat u met een grotere groep op pad, informeer dan naar de beschikbaarheid van onze taxibusjes. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en bieden graag een antwoord op al uw vervoersvragen. Taxi Zuidwolde is er voor iedereen. Vriendelijke chauffeurs met een glimlach op hun gezicht rijden u overal naartoe. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9