Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Burgum taxi

Taxi Burgum

Regel je Burgum taxi bij sneleentaxi! Wij regelen je vervoer van en naar Burgum. Vanuit heel Nederland te bestellen.

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Burgum

Taxi Burgum - sneleentaxi.nl

Zoek je een taxi in het Friese dorp Burgum (officieel: Bergum)? Zoek dan niet verder! De bij sneleentaxi.nl aangesloten taxicentrale in de gemeente Tytsjerksteradiel staat graag voor je klaar. 24 uur per dag en zeven dagen per week komen wij je overal halen in Burgum, Hurdegaryp, Gytsjerk of een van de vele andere dorpen die de gemeente rijk is. Moet je jouw vlucht of trein halen, ga je gezellig bij vrienden langs of heb je een zakelijke afspraak? Bij Taxi Burgum staan wij om eender welke reden dan ook voor je klaar. Je reist altijd in een luxe auto en wordt zonder omwegen naar jouw bestemming gebracht. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Boek nu online.

Burgum taxi

De chauffeurs van Taxicentrale Burgum kennen de regio

In Burgum wonen ruim tienduizend mensen. Het heeft een groot winkelcentrum, een zwembad en meerdere sporthallen. Heb je vervoer nodig naar een van deze plekken? Of wil je met de taxi naar het nabijgelegen Achtkarspelen? Onze vriendelijke chauffeurs kennen de beste routes op hun duimpje. Uiteraard kan je bij Taxi Burgum ook boeken voor langere ritten naar bijvoorbeeld Leeuwarden of Heerenveen. Je zal worden opgehaald en op comfortabele en veilige wijze naar jouw bestemming worden gebracht. Je kan bij ons dag en nacht boeken en alvast jouw rit reserveren. Dit is bijvoorbeeld handig als je 's morgens vroeg naar vliegveld of treinstation gebracht moet worden. Boek nu en het wordt voor je in orde gemaakt.

Taxicentrale Burgum

Sneleentaxi heeft ook taxibusjes

Reis je met een groep en heb je een taxibusje nodig? Ook dit is mogelijk bij onze taxicentrale in Burgum. Wij hebben hiervoor namelijk speciale taxibusjes beschikbaar. Zo hoef je jouw groep niet op te splitsen en kan je met iedereen tegelijk vervoerd worden, waarheen je ook wilt. Bij Taxi Burgum staat klanttevredenheid voorop. Boek dus bij onze centrale en je hoeft je geen zorgen te maken over hoe je moet rijden en waar je moet parkeren. Neem eens een dagje vrij en geniet van onze dienstverlening. Fijne chauffeurs. Lage tarieven. Taxi of taxibus Burgum nodig? Boek nu online.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9