Om te kunnen boeken bij sneleentaxi moet javascript aan staan.

Bestel je Winsum taxi

Taxi Winsum

Winsum taxi nodig? Regel je vervoer bij dé taxicentrale in Winsum en omgeving. Bestel je taxi van en naar Winsum online!

Met een 9.3 score de hoogste
reizigerswaardering van Nederland

6500+ klantbeoordelingen opKiyoh Logo

Wat je bestemming ook is,
wij brengen je er naartoe.

Keuze uit standaard, luxe, elektrisch of taxibus.

Scherpe tarieven
Scherpe tarieven

Tot 70% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

Taxi bestellen in heel Nederland
Overal in Nederland

Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en vliegvelden in Duitsland en België.

Betrouwbaar taxivervoer
Betrouwbaar

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Taxi Winsum

Taxi Winsum - sneleentaxi.nl

Taxi Winsum is uw ideale vervoerspartner in de Groningse gemeente Winsum. Onze taxicentrale biedt kwalitatief hoogstaand vervoer voor een lage prijs. De betrouwbare chauffeurs van Taxi Winsum kennen exact de weg in de regio en rijden altijd via de snelste routes. Heeft uw eigen auto een lekke band, rijdt het openbaar vervoer niet of wilt u droog aankomen op een zakelijke afspraak? Bel nu naar Taxi Winsum en wij sturen zo snel als mogelijk een taxi naar u toe.

Winsum taxi

Taxi Winsum, waar wilt u naartoe?

Winsum is een gemeente in Groningen, die behalve hoofdplaats Winsum vele andere dorpen, buurtschappen en gehuchten herbergt. Er wonen zo'n veertienduizend mensen in Winsum. U bent in iets meer dan twintig minuten met de taxi in de stad Groningen, bijvoorbeeld als u een avondje op stap gaat. Ook Hoogezand en Veendam zijn populaire bestemmingen vanuit Winsum. Wilt u naar een van deze steden gebracht worden, of misschien wel naar een attractiepark of luchthaven? Taxi Winsum staat graag voor u klaar. Bel nu naar ons lokale nummer, geef uw wensen door en wij sturen een taxi uw kant op.

Taxicentrale Winsum

Ontdek de mogelijkheden van Taxi Winsum

Bij Taxi Winsum is veel mogelijk. Gaat u bijvoorbeeld met een grotere groep op pad? In onze taxibusjes kunnen in één keer acht mensen vervoerd worden. Ook rolstoelvervoer is mogelijk bij onze taxidienst in Winsum. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw vervoersvragen in en rond Winsum. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Bel ons nu.

Onze beoordelingen

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh.nl

Prima service in tijden van corona

“Ik kreeg netjes een taxi met een plastic scherm tussen mij en de chauffeur, die net als ik een mondkapje droeg. Hij was erg vriendelijk en heeft me op tijd weggebracht en opgehaald.”

9
Veilig en vriendelijk vervoerd

“Aangezien mijn moeder voor de corona vaccinatie naar Almelo moest en wij haar niet konden brengen, hebben we een taxi voor haar geregeld. Dit is perfect verlopen; de vriendelijke chauffeur bleef tijdens de vaccinatie wachten en heeft haar alle hulp geboden die nodig was. Dik tevreden!”

10
Fijne taxirit, goedkoper dan de trein

“Fijn dat de prijs van de goedkope taxi van te voren vaststaat en betaald is. Normaal doen we deze rit naar Schiphol met de trein en nu was het voor 4 personen vanaf Rotterdam goedkoper en een halfuur sneller, van deur tot deur!”

9